77CHASOFF – Не час (2017)

190,00 грн.

Музичний диск (CD-DA)

Описание

Усі товари: 77CHASOFF

00. Intro
01. №1
02. Бла-Бла
03. Де
04. ЛюбиНо
05. Может быть
06. Ексклюзив
07. 77 часов
08. Хватай моё сердце
09. Рідна мати (дует с Т.Бровою)
10. Цілий день дощ
11. Новорічна
12. Вляпался в любовь
13. Ты никогда не знаешь
14. Новорічна (remix Victor -VL)
15. Ексклюзив (remix Victor -VL)

Гурт 77CHASOFF вирішив відзначити триріччя свого існування випуском у світ дебютного альбому «Не час». Не дивлячись на те, що пісні у ньому відрізняються одна від одної за стилем, саундом і підходом до аранжування, об’єднує всі треки перо єдиного автора – Олександра Боєва, який за сумісництвом є і вокалістом ватаги однодумців
До складу гурту 77CHASOFF увійшли бас-гітарист Ніка Пустирєва (виконала усі бек-вокальні партії у альбомі), гітарист Сергій Бровкін, барабанщик Андрій Логачов і мультиінструменталіст Роман Пустирєв, який зіграв в альбомі на клавішах, сопілці та навіть на індіанської флейті.
Головною піснею альбому 77CHASOFF музиканти вважають композицію «Цілий день дощ», не дивлячись на те, що вона була записана останньою. Цікаво, що у її записі також приймав участь справжній радіоведучий Костянтин Лінчевський (Рубін) (Стильне радіо Перець FM), голос якого можна почути у третьому куплеті.
В альбомі гурту 77CHASOFF – «Не час» прослуховуються різні напрямки – від поп рока до фолку, від акомпанементу на роялі до репу, від акустики до танцювальних реміксів на композиції з альбому (діджей Victor.VL). Є навіть бітбокс (Intro), де партії пісні на усіх інструментах зіграв Олександр Боєв. Також для прихильників гурту на диску розміщено відеофрагмент виступу гурту на фестивалі Open Podil 2017.
Обкладинка релізу «Не час» – це зображення ¼ картини, яку ватага заздалегідь замовила у київського художника Олега Яворського. Задумка полягає у тому, що назва цього та назви трьох наступних альбомів є частиною однієї фрази (слогану), яку можна прочитати цілком, якщо чотири альбоми з’єднати в одну картину. ”

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “77CHASOFF – Не час (2017)”