Астарта / Edwin – Astarta / Edwin (2016)

260,00 грн.

Музичний диск (CD-DA)

Описание

Усі товари: Астарта / Edwin

Трек-ліст альбому:
01. Під Ялиною
02. Каліна
03. Ой, У Лісі
04. Орел
05. Рекрутська
06. Скрипка-бас
07. А В Нашого Шума
08. Весняночка
09. Купала
10. Тройца
11. Колисанка
12. Каскад

{youtube}OjaTIbNGpls{/youtube}

Відбувся реліз платівки сайд-проекту Ділі Astarta/Edwin. Окрім Едуарда Приступи до проекту також входять продюсер та басист відомого прог-рок гурту Porcupine Tree Колін Едвін (Colin Edwin) та учасниці дуету Астарта Інна Ковтун та Юлія Маляренко.
Однойменна із назвою проекту платівка складається із 12 композицій, для визначення музичної стилістики яких Колін просить уникати таких формолювань, як фолк, фолк-рок чи world music.
«Я надаю перевагу терміну “collision music”, який добре характеризує, що, незважаючи на те, що всі ми з різних країн, зустрілися ми, аби мандрувати надалі разом», – говорить музикант.
За словами музикантів, головна ідея проекту полягає в тому, щоб перенести український фолк у нетиповий для нього контекст.
«Едвін додав народним пісням західного мелодизму і ритмічних малюнків, створив для парного вокалу обволікаюче звукове супроводження, яке допомогло виставити голоси на перший план», – розповіли учасниці Астарти.
У записі платівки також взяли участь американський гітарист Джон Дюран (Jon Durant), британський скрипаль Стів Бінгем (Steve Bingham) та учасник лондонського гурту King Crimson Пет Мастелотто (Pat Mastelotto).

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Астарта / Edwin – Astarta / Edwin (2016)”