Фома та гурт Мандри – Час Летить (2017)

250,00 грн.

Музичний диск (CD-DA)

Описание

Усі товари: Фома та гурт Мандри

  1. Гради вогняні
  2. Знову день переходить у ніч
  3. Соловейко
  4. Думи мої
  5. Чорна гора
  6. Карпатська пісня
  7. Час летить
  8. Коли упаде сніг

14 грудня 2017 року Фома та гурт « Мандри» презентують ювілейний, новий альбом « Час Летить» . Цей альбом складається з пісень які були написані, і записані на студії, протягом 2013-2017 років під час подій Майдану та війни за Незалежність. Також в альбом ввійшли два раніше офіційно не виданих твори – ” Знову день переходить у ніч” , та ” Коли упаде сніг”.
Родзинкою альбому є кавер версія пісні Василя Гонтарського ” Чорна Гора”, яку мандрівники записали з духовою секцією оригінального складу учасників гурту ” Вася Club” Саідом Сагітовим та Антоном Бурико. А також- велика кількість запрошених музикантів , які брали участь в роботі над альбомом. Украінський скрипаль з Канади Василь Попадюк , який записав свою партію в головній пісні альбому « Час Летить». Композитор Сергій Сидоров, автор саундтреку до фільму ” Сторожова Застава”, його оркестровки є в пісні “Гради Вогняні”. Духова секція гурту ” The Вйо” , яких можна почути в реггі- госпелі на вірші Тараса Шевченко “Думи Моі” та у “Карпатській пісні”. Мультінструменталісти Кирило Бородін та Марія Хмельова з “Гурт Йогурт” – учасники нового складу “Мандрів”. Президентський симфонічний оркестр під керіництвом Анатолія Молотая, що виконали фінальну пісню альбому ” Коли упаде сніг”, та багато інших. Альбом ” Час Летить” є підсумковою роботою старого складу та концепції гурту «Мандри», і є ретроспективою буремного часу минулого десятиріччя.
До деяких пісень з альбому відзняті відеокліпи. В серпні 2017 року, в пам‘ять про загиблих українських воїнів було представлено кліп на пісню “Гради Вогняні”. Цей незвичайний кліп змонтовано з документальних фото і відео українських фотографів Олександра Глядєлова, Максима Дондюка, Маркіяна Лисейко та Олеся Кромплітца, відзнятих протягом війни з 2014 по 2017 рік у найгарячіших точках від Слов‘янська до шахти Бутівка. Режисером та автором концепції кліпу став Сергій Фоменко. Також відзнято і змонтовано ще два відео. На пісню ” Час Летить”- режисера Сергія Заболотного та оператора Павла Попкова, та “Думи Мої” -режисер та автор ідеї Сергій Фоменко.
Відео та пісня ” Час Летить” стануть тізером та головним саундтреком документального ігрового фільму , що розповідає глибоку та ліричну історію життя видатного українського митця 20-го сторіччя Василя Кричевського, на тлі хроніки Часу що Летить.
Анімаційний кліп на реггі-госпел «Думи Мої» так само є унікальним творчим релізом, адже він створений з поезії , рукописів, картин та малюнків Тараса Шевченка , анімованих технологією 3D графіки художником Ігорем Загребнюком.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Фома та гурт Мандри – Час Летить (2017)”