КОНТРАБАНДА.COM.UA – Dreamer (2015)

260,00 грн.

Музичний диск (CD-DA)

Описание

Усі товари: КОНТРАБАНДА.COM.UA

1. Good Boy
2. Marie
3. Heaven Can Wait
4. Angel
5. Dreamer
6. Crybaby
7. Peace and quiet
8. Box
9. It Could Be Love
10. Marie (pop)
11. Зайшло сонце
12. Не влюбляйся в дворянина
13. It Could Be Love (CJ Max mix)

Цей альбом мав би побачити світ за океаном, в Сполучених Штатах Америки. Здавалось, що ось вона «Країна мрій», Голлівудські пагорби та величезні перспективи попереду.
Ольга Цепкало (вокалістка): «Мені завжди здавалось, що я мала б народитись в Америці. Думала, і англійська краще звучить в піснях, і сонце яскравіше, і музичні традиції та смаки публіки на диво співпадають з моїм світоглядом. Тож, пропозиція записати альбом виглядала, як здійснення великої мрії».
Платівка вирізняється якісним та «фірмовим» саундом. А чи могло бути інакше, коли за справу беруться Jonny Whatt (продюсував саудтрек Taylor Swift до серіалу ”Empire”, співпрацює з Warner Music та Universal) та Daniel Grimmett (Bello Music).
Ольга Цепкало (вокалістка): «Вважаю, мені дуже пощастило. Джоні та Даніел дуже талановиті та креативні музиканти. Зазвичай, я дуже критично ставлюсь до власної творчості. Цього разу, слухаю власний альбом з задоволенням, а інколи навіть пишаюсь. Одного разу на студії, поруч зі мною працював Jeremy Soule (композитор, володар MTV Music Awords). Він почув в моєму виконанні «Dreamer» та зізнався, що такий голос звучить у його снах. Подібний комплімент від музиканта такого рівня дорого вартує. Шкода, що так і не судилось зробити з ним спільний проект».
Коли, носії англійської мови слухають альбом, а потім їм повідомляють, що група насправді українська – здивуванню немає меж. Абсолютно заокеанська манера та пост-продакшен, ідеальні тексти та вимова.
Ольга Цепкало (вокалістка): «Спочатку, американці розуміли, що я іноземка вже після “Hello!” , або “Hi!’’. Але, коли прийшов час записувати вокал – мій акцент зовсім не розпізнавали».
Пісня “It Could Be Love” стала саундтреком до кінофільму “Somewhere Slow” (реж. Jeremy O’Keefe). Згодом, картина перемогла на кінофестивалі в Брукліні (BRKLYN FILM FESTIVAL).
Мрія про закордонну популярність ставала все більше реальною. Але, Революція Гідності в Україні повністю перевернула весь світогляд Ольги.
Ольга Цепкало (вокалістка): «В певний момент зрозуміла, що не можу просто дивитись новини на узбережжі океану. Тут, в США, я ніколи не зможу стати до кінця своєю, а усвідомлення того, наскільки мені потрібна моя Батьківщина відразу розставило все на місця. Я вирішила повернутись. Продюсери відмовляли. Але після відвертої розмови – поставились з розумінням. Пам’ятаю, як Джони сказав : «Ок, можеш повертатись. Раніше, я дуже мало знав про Україну, тепер бачу, що ви дуже сильні духом та варті кращого життя. Нажаль, я не знаю, що можу подарувати твоєму народові, окрім музики. Спробуй видати свій альбом в Україні та досягти успіху саме, як українська співачка». Після повернення в Україну я абсолютно щаслива та точно знаю, що нікуди не хочу більше їхати. Впевнена, що ніколи не пошкодую про свій вибір та вдячна Богу за все що маю: за можливість жити поряд з найкращим у світі людьми, за своїх хоч і не численних, але вірних прихильників, за відчуття дому та мрію жити так, як насправді заслуговують мої земляки! Впевнена, що мрії рано чи пізно збуваються!!!» .

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “КОНТРАБАНДА.COM.UA – Dreamer (2015)”