Товар закінчився!

Антитіла – Hello (2019)

190,00 грн.

Музичний диск (CD-DA)

Товар закінчився!

Описание

Усі товари: Антитіла

1 Ми починаємо
2 Лови момент
3 Stand up!
4 Лети
5 Сарафан
6 Tdme
7 Lego
8 Вірила
9 Буде син
10 Hello

«Hello» це шостий альбом гурту Антитіла у дискографії.
Офіційний реліз платівки відбудеться у День космонавтики – 12 квітня.
Альбом міститиме 10 треків, частина з яких вже встигла стати хітами і отримати престижні відзнаки в шоу- індустрії країни. Це такі пісні як: «TDME», «Лови момент», «Lego» та «Вірила».
Обкладинка альбому виконана у вигляді оцифрованого обличчя солісту гурту – Тараса Тополі. Це, впізнаване зображення, яке раніше вже з‘являлося у заставці АнтиВлогів команди, які вони запустили, щоб розповідати всім зацікавленим про те, як відбувається підготовка до туру. Вибране зображення для обкладинки альбому не дарма. Оцифроване обличчя Тополі буде одним з ключових елементів live-шоу «Hello».
«Світ ніколи не буде таким, яким він був раніше. Ми оцифровуємо реальність, ми об’єднуємося у нові форми, заради нового завтра. Ми слухаємо інтуїцію, обчислюємо майбутнє, стискаємо відстані й час.
Ця обкладинка — символ нової ери симбіозу людини та цифри, ери, у якій всі ми живемо і творимо! Вона визначає все, і музику Антитіл також!
Чистий розум чи пусті голови, happy end, чи фатальний фінал — все залежить лише від нас і 001100000101100001001101.»- прокоментував Тарас Тополя.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Антитіла – Hello (2019)”

Возможно Вас также заинтересует…