Антитіла – Сонце (2016)

290,00 грн.

Музичний диск (CD-DA)

Описание

Усі товари: Антитіла

  1. Танцюй
  2. Два акорди
  3. Твоє тіло
  4. Лав
  5. Одинак
  6. Люди як кораблі
  7. Дунай
  8. Фари
  9. Ми

“9 грудня вийшов в світ новий, п’ятий альбом гурту Антитіла  – «Сонце». Робота над альбомом тривала протягом року, а основна його частина була записана в останні три місяці. Аранжувальником і співавтором музики багатьох пісень альбому виступив Максим Сиволап: «З «Антитілами» завжди цікаво працювати, бо в них є головне – музичний смак, любов до гарних гармоній, глибина та культура текстів. Головне, що хотілося отримати від альбому «Сонце» – свіжості в стилістичному плані, але при цьому не відступаючи від канонів самих «Антитіл», тобто – при якихось більш сучасних синтезаторних партіях, ударних партіях, хотілося залишити класичні гітарні соло і класичні структури пісень, тому що це все дуже близько нашим людям, багато з яких виросли на хорошій західній музиці ».
Зводив альбом Дмитро Хомулко «Bobina records». З Дмитром «Антитіла» розпочали свою співпрацю з альбому «Все красиво» і з цього моменту зведення композицій група довіряє виключно йому.
Тарас Тополя: «Ще два місяці тому було складно повірити, що ми встигнемо випустити новий альбом. Дуже щільний графік ставив під сумнів наші плани, але весь творчий потенціал, накопичений за два роки, просто виплеснувся з нас в студії. Кожен день ми створювали і творили. Експериментували, додавали і видаляли, будували і ламали. Іноді все з початку, але головне – в кайф. Все відбувалося на одному диханні. Пісні дуже різні, деякі – кардинально протилежні за емоціями. “Сонце” – це звичні «Антитіла», але в якісному новому саунді. Ми експериментували, але завжди дотримувалися тих основ, за які нас полюбили шанувальники – зміст, чесна лірика, драйв. Альбом бажано прослухати за один раз, повністю від першої до останньої пісні. Нашій країні потрібно зараз щось світле і гаряче, щоб рухало нас вперед. Хочеться дати людям в цей непростий період якусь надію ».
Вже сьогодні альбом «Сонце» доступний на офіційному сайті групи, він включає в себе 9 композицій, три з яких вже стали відомими: «Люди як Кораблі», «Танцюй» і «Одинак». Альбом виходить у двох різних місцях – CD і Флеш карта в упаковці DigiPak.
Нагадаємо, що з лютого 2017 року стартує великий всеукраїнський тур «Сонце», на підтримку нового, однойменного альбому. «Антитіла» відвідають понад 35 міст України та, крім нових пісень, шанувальники зможуть почути улюблені треки з минулих альбомів. (с) Антитіла

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Антитіла – Сонце (2016)”

Возможно Вас также заинтересует…