Dakh Daughters – Air (2019)

240,00 грн.

Музичний диск (CD-DA)

Описание

Усі товари: Dakh Daughters

1 Inshe Misto
2 Yaponske Kino
3 O, Panno Inno!
4 Pisnia Pro Te, Yak Vona Vykhodyt Na Krutuiu Horu
5 Shcho Ty Sobi Dumaiesh?
6 Pannochka
7 M’yach

Dakh Daughters – театральний колектив, якому вдається робити музику набагато краще за багатьох артистів в Україні, що займаються винятково музикою. Другий альбом Air підтверджує цю думку – із першого прослуховування стає зрозуміло, що ця платівка точно ввійде в топ за рік.
Творчість Dakh Daughters пронизана концептуальністю. Їхні альбоми – це повноцінні історії, які складаються з набору новел. У них немає наскрізної думки, натомість усі пісні об’єднує спільна атмосфера, яка вирізняє цей колектив з-поміж інших. Ще на дебютному альбомі IF гурт вразив величезною кількістю відсилок до світової музики й літератури. На Air вони продовжують гратися зі слухачем в алюзії. Вони настільки майстерно вплітають фрази та контексти, що швидко губишся й перестаєш розуміти, де текст самих Dakh Daughters, а де – ремінісценція. Яскравий приклад – пісня М’яч, у якій авторки нашаровують власний текст на базис у вигляді вірша Майка Йогансена.
Air цікаво слухати. Хочеться заглиблюватися в тексти та шукати їхні першоджерела. Хочеться вслуховуватися в музику та в черговий раз дивуватися тому, наскільки майстерно цей гурт поводиться з кожним звуком кожного інструменту. Вони не перевантажують музику в жодному моменті. Кожна нота та вокал використані для надання трекам необхідної драматургії та колориту.
Air – це робота світового рівня від колективу, який не грається в музику, а чітко бачить свій образ, вміє працювати та має неабиякий талант до творіння. Англійською про таке кажуть – Instant Classic.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Dakh Daughters – Air (2019)”