Kozak System – Живи і Люби (2015)

240,00 грн.

Музичний диск (CD-DA)

Описание

Усі товари: Kozak System

Треклістинг:
1. Живи і люби
2. Не було і от
3. Криза С.В.
4. Коли вона
5. Битим склом
6. Сни ранньої весни
7. Читати тебе
8. Мамо, нащо?!
9. Зродилися терки
10. Колискова
11. Наш маніфест

Гурт KOZAK SYSTEM презентує другий номерний альбом “Живи і Люби”. Це потужна енергетика, це правдиві гостросоціальні тексти за межею та прості ліричні про кохання. Це насамперед українська рок музика, яка має безліч відголосів – ска, реггі, етно та фолк. В “Kozak Rock” кожен знайде своє. Нова платівка безумовно стане цінним культурним надбанням українців, і ось чому:
– авторами текстів стали Сергій Жадан, Сашко Положинський, Олег “МОХ” Гнатів (Perkalaba), Юрій Іздрик, Дмитро Лазуткін, Артем Полежака. Всі автори – не лише гучні, але й дуже важливі для сучасної України імена.
– обкладинку альбому створив український художник Андрій Ярмоленко, відомий як автор низки яскравих і нетривіальних графічних робіт – від гопників із серії “жлоб-арт” до циклу про українських повстанців з різних історичних епох.
– альбом створювався протягом надскладного для всіх нас 2014 року. Більшість треків записувалося у перервах між концертами, попри щільний гастрольний графік. Адже минулого року KOZAK SYSTEM були прийняті польським слухачем, і з понад 70 концертів більшість зіграли саме в Польщі.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Kozak System – Живи і Люби (2015)”